Aldrig mera banta

På lördag, den 27 februari, så finns jag på stadsbiblioteket i Sävsjö. Jag kommer presentera några av alla de böcker som finns om lågkolhydratkost (LCHF) och som finns på stadsbiblioteket. Kl. 11.00 så blir det också en kortare föreläsning om LCHF för hälsa och viktnedgång. Efter föreläsningen bjuds på kaffe och en liten LCHF-kaka. Självklart finns det möjlighet att ställa frågor under förmiddagen.

Matsedel och kokböckerJag har snart ätit LCHF under fem år. Förutom ett inspirerande samtal med en vän så var det just genom att jag lånade en massa böcker på biblioteket som gjorde att jag fick upp ögonen för LCHF och ändrade min livsstil. För mig är inte LCHF en diet utan ett sätt att äta för hela livet. Jag är på intet sätt trådsmal men jag är viktstabil, något som jag inte varit tidigare. Vikten gick upp och vikten gick ner. Nu kan jag använda samma kläder säsong efter säsong. Så härligt!

Vill du lära dig mer? Studieförbundet Vuxenskolan startar en studiecirkel ”Aldrig mera banta” i Sävsjö tisdagen den 8 mars. Du får kunskap om varaktig viktminskning, hur och varför en lågkolhydratkost fungerar, tips om strategier för att bl.a. hantera stress, sug efter mat. Vill du veta mer så kontakta Studieförbundet Vuxenskolan telefon 0383-149 45 eller e-post vetlanda@sv.se eller så kan du givetvis höra av dig till mig.

Hoppas att vi ses på lördag!