Föreläsningar och kurser

Hösten 2017
I Vetlanda
Torsdagen den 23 november finns möjlighet att göra julgodis utan tillsatt socker.  ”Vi lär oss baka och göra julgodis utan tillsatt socker”.

I Sävsjö
Den 20 november startar studiecirkeln ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” i Studieförbundet Vuxenskolans nya lokaler på Storgatan i Sävsjö.

Ovanstående studiecirklar och föreläsningar genomförs genom Studieförbundet Vuxenskolan i Vetlanda. Vill du veta mer så  kontakta Veronica Josefsson på Studieförbundet Vuxenskolan telefon 0383-75 51 82, e-post veronica.josefsson@sv.se eller så kan du givetvis höra av dig till mig.

Läs vad en tidigare kursdeltagare skriver om kursen KostGajden :

Under alla mina år som företagssköterska har det varit tallriksmodellen som jag rekommenderat och inget annat. Nu har jag fått lära mig ett annat alternativ och i all synnerhet om du är diabetiker eller har övervikt. Jag trodde att LCHF var att man skulle leva på bacon och ägg. Ack så fel! Vi har fått lära oss att anpassa efter vad vi brukar äta och justera maten mot LCHF. Resultatet har blivit önskad viktminskning, även ledvärken i händerna har försvunnit. Det finns mycket mera positivt att säga och jag kan rekommendera kursen.
Vänliga hälsningar,
Anna-Stina Blomqvist
Företagssköterska
www.förframhälsa.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>